Više informacija ↓

KUĆA ZA ODMOR DIKA

Holiday home Dika

Kuća za odmor Holiday Home Dika u Kapelščaku sastoji se od tri etaže. U prizemlju su dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica i terasa, na katu kuhinja s ostavom, a u potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe. Sauna upotpunjuje zadržavanje u kući, a u šarmantno uređenom dvorištu je jacuzzi bazen s grijanom vodom.

U podrumu kuće pronaći ćete butelje pomno odabranih vina međimurskih vinara, uz mogućnost degustiranja božanske kapljice našega podneblja. Uz kuću se nalaze dvorište, voćnjak i šuma. Ugodnom šetnjom kroz predivnu prirodu gornjeg Međimurja za 25 minuta stižete do LifeClass Termi Sveti Martin.

Kuća je veoma pogodna za obitelji koje žele odmor. Na raspolaganju su šest ležaja: 2 bračna kreveta i dva jednostruka kreveta. Ljeti možete guštati uz vanjski kamin, a zimi se grijati ložeći u kalijevoj peći ili tek okrenuti termostat i uključiti grijanje. U ponudi je i puno dodatnih sadržaja: bazen, sauna, kada s vrućom vodom – jacuzzi, dvorište, terasa s manjim i velikim stolom, vanjska kuhinja, roštilj, spremište, drvarnica, podrum, 5 parkirna mjesta. Na raspolaganju je besplatan wi-fi, bebi krevetić i tri televizora.

PROVJERI DOSTUPNOST

Cijena najma po noćenju kompletne
kuće iznosi 200-350 €
ovisno o broju osoba i terminu

CIJENA OD

200 €

po noćenju

BOOKING RECENZIJE

9,8

4.5/5

PROVJERI DOSTUPNOST

Opći sadržaj & informacije

Opći sadržaj

Kuhinja

Ostali unutarnji sadržaji

Vanjski sadržaji